Vem vill du ska få Guldlänken i år?

Nyheten publicerad: 15 apr 2019

Sista dagen att nominera till Guldlänken är den  28 april. Vem vill du ska få ta emot utmärkelsen i år? Guldlänken premierar organisationer, projekt och initiativ i offentlig sektor som bidrar till en smartare välfärd med stöd av digitalisering. Den delas ut årligen i samband med konferensen Offentliga rummet. 

Guldlänken, The Swedish eGovernment Awards, har sedan 1999 stimulerat utvecklingen av svensk offentlig verksamhet genom att årligen lyfta fram de främsta exemplen på innovativt förändringsarbete. Priset delas ut på konferensen Offentliga Rummet i Västerås 10-12 juni. Konferensen arrangeras av SKL i samarbete med bland annatVästerås stad, Vinnova, Inera och SKL Kommentus. Samarbetspartners är eSam, DIGG och Regeringskansliet.

Utmärkelsen Guldlänken premierar organisationer, projekt och initiativ i offentlig sektor som bidrar till en smartare välfärd med stöd av digitalisering. Det kan till exempel handla om nya sätt att utföra offentlig verksamhet, bidrag till policyförändringar, ökad inkludering av invånare och företag eller att producera service och tjänster tillsammans med andra aktörer. Det kan också handla om smart kompetensutveckling inom digitalisering, förändringsledning och innovativt ledarskap. Syftet med utmärkelsen är att inspirera till förändringsarbete, stimulera mod och öka spridningen av smarta lösningar till fler aktörer.

Sista dagen att nominera är den 28 april 2019.

Läs mer om Guldlänkenlänk till annan webbplats

35.168.112.145