Efterlevandeguiden fick hedersomnämnande i inUse Award 2017

Nyheten publicerad: 09 okt 2017

Elenor Cacciatore och Biljana Lajic från Pensionsmyndigheten, Ingegerd Widell från Skatteverket och Åsa Holmberg från Försäkringskassan tog emot Efterlevandeguidens hedersomnämnande.

Efterlevandeguiden kom på en hedrande andraplats i inUse Award 2017. Bakom webbplatsen står Pensionsmyndigheten, Skatteverket och Försäkringskassan.

InUse awards lyfter fram goda exempel och belönar de bästa svenska användarupplevelserna. Efterlevandeguiden kom i år på delad andraplats  och fick ta emot ett hedersomnämnande vid prisutdelningen som ägde rum den 5 oktober. 

Så här löd hedersomnämnandet:

”Det är inspirerande och imponerande när myndigheter samarbetar och skapar en tjänst som gör skillnad i ett av livets allra svåraste skeden. Alla som behövt hantera allt praktiskt kring ett dödsfall förstår lätt nyttan med Efterlevandeguiden”.

Efterlevandeguiden är en myndighetsgemensam webbplats som ska underlätta för anhöriga i allt det praktiska som behöver tas omhand när någon närstående dör. Webbplatsen lanserades i september 2016 och är ett resultat av ett samarbete mellan Pensionsmyndigheten, Skatteverket och Försäkringskassan inom ramen för eSam.

Efterlevandeguiden.selänk till annan webbplats

inUse Awardlänk till annan webbplats

23.20.120.3